Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış örek sözınlığı 10 cm, iç örek kalınlığı olarak 6 cm gereç kullanmaktayız. Engel panelleri beyninde 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu karınin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve neva izolasyonu betonarme binalara kıyasla daha fazladır.

Son dönemde Ankara’da çok çokça prefabrik beyit konstrüksiyonlmakta. Bir taraftan pandemi bir taraftan mütezayit yoğunluk insanları şehir dışına çekmekte. Ankara’daki prefabrik konut fiyatları 2023 senesinde baya artsa da hala çok ziyade istek bulunuyor.

Üretim aşamasında bütün malzemeler hazırlık edildiğinden betonarme mesken modelinde sıkça yaşanmış olan malzeme paha artımlarından etkilenmez.

Antalya sıcağından ve neminden kopmak isteyenler yaz aylarında çoğunlukla Antalya’nın köylerine yada merkezden münezzeh yerlerde evetşamayı tercih etmekte. Bağımlı ki köylerde bağımsız evde kalma hayalide herkesin aklında. Antalya bölgesinde bir çok prefabrik soy firması bulunmakta.

Sadece prefabrik evlerde döşemeler ve duvarlarda bazı 20 sene sonrasında iş evetşanabilmekte. Lakin yinede ortalama prefabrik beyit ömrü 30 seneden aşağı bileğildir. Basıcı ki bozuk ve kalitesiz bir prefabrik nesil 10-15 senede mesele çıkarmaya kafalamaktadır. Bu nedenle en ilkin yaptırırken hayır kalitede malzeme kullanılmasına ilgi etmelisiniz.

Güçlü ün ve ısı yalıtım performansına ehil prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Prefabrik aşiyan satın düzenırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama hizmetlemi ile cenkmak zorunda kalmazsınız.

Anık tasarımlarımız bulunmakla yan yana jüpiter isteğine bakılırsa tasarım yapılmakta yahut bizim düşüncemlarımzda mergup değişiklikler yapabiliyoruz.

Prefabrik aşiyan kurulumu yürekin firmanın vereceği beton çekimına nazaran 30 cm sözınlığında muntazam ortam betonu hazırlanması ehliyetli olmaktadır.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı kuruluşlardır fakat henüz üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir prefabrik ev fiyatları bölgeye mimarilacaksa ekstra bir mukavvemet kazanmıştırrılması gerekmektedir bu mevzuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çdüzenışma mimarilmaktadır.

Prefabrik sülale modellerimiz esasta mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan mekân çekimını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin ülke şartları dikkate kırmızıınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler gökçe yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en yararlı ergonomide kullanılır.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran teceddütçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu sürmek çok neşeli.

Prefabrik evler matlup her yere taşınarak firmamız mütehassıs ekipleriyle günler içerisinde kurulum gestaltlıyor. İç ve dış boya icraatına varana kadar çok skorda işçilik firmamız tarafından kuruluşlıyor.

Report this wiki page